vädret…..

jaha.. idag skulle kursen ha börjat… men cementen som behövde vara grunden i eldstadsbygget härdar uselt i det kalla regniga vädret : (

100_1532

Bilden är förstås tagen för flera dagar sedan, men hursomhelst är det fortfarande inte hårt nog att bygga vidare på. Vi har behövt flytta kurstillfället två veckor framåt, till 23-24 maj. Men det blir nog utmärkt! Då kan fler personer få chans att upptäcka denna roliga kurs med modern teknik och återbruk av plåttunnor!

Titta hur fint de byggde någon annan stans på en motsvarande grund för en eldstad:

rocketstoves-051

Vi ska se vilka fina stenar vi kan hitta och bygga på med – nu har vi ju mer tid till det! Det kommer att bli en finfin eldstad – när den väl blir byggd på kursen 23-24 maj. Vi hoppas på många glada byggkamrater!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


4 − 2 =