Lördag med lera! En lördag/månad – eller på begäran

glasburkarharriet burk  plasthandskar lerull hönshusträrulla vickel

Lördag med lera sommaren 2019 planeras följande datum: 4 maj, 1 juni, 6 juli, 3 augusti,  31 augusti, 5 oktober

Dagen börjar kl 10:00 med en guidad tur bland hus byggda med olika lerbyggetekniker. Deltagare kan avvika efter turen. Den avslutas ca kl 12:30. I så fall blir priset endast 180:-/person.  Man kan alltså vara med bara på guidade turen på förmiddagen!

Heldagen ser annars ut så här: vi börjar med guidad tur, därefter lunch och visning av några power point presentationer ang. tillvägagångssätt vid olika byggtekniker.  Vi berättar också om trix och knep som vi lärt oss och delar med oss av inspiration till återbruk och “fiffiga” lösningar! Du får skriftlig info samt sammanfattningar och överblick av allt vi gått igenom. Om så önskas kan lite praktiskt “prova på” också arrangeras. Om du är med hela dagen blir priset  ytterligare 420:-/person, alltså totalt 600:- för heldagen inklusive lunch och fika.

Denna dag är en omfattande introduktion till lerbygge, du får inblick i och ser exempel på många olika byggtekniker och tillvägagångssätt. Du får tips och får inblick hur det går om det blir fel! En omväxlande dag med mycket matnyttigt t.ex. för den som går i funderingar på att bygga med lera!

En separat dag – inte nödvändigtvis just en lördag –  kan ordnas för en grupp som går samman och önskar nedanstående upplägg!

Föranmälan liksom inför alla våra aktiviteter: Klicka här för att anmäla dig via ett formulär där vi frågar bl.a. om dina mat-intoleranser och vilken dag du vill komma och sånt´ 😉  Om du vill fråga oss om något utan att anmäla dig kan du skriva på kontaktformuläret här till höger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


7 − 6 =