Lördag med lera! En lördag/månad – eller på begäran

glasburkarharriet burk  plasthandskar lerull hönshusträrulla vickel

Lördag med lera sommaren 2018 har blivit inställda p.g.a. sjukdom

I oktober brukar det vara för kallt att arbeta med lera! En separat dag – inte nödvändigtvis just en lördag –  kan ordnas för en grupp som går samman och önskar nedanstående upplägg!

Dagen börjar kl 10:00 med en guidad tur bland hus byggda med olika lerbyggetekniker. Deltagare kan avvika efter turen. Den avslutas ca kl 12:30. I så fall blir priset endast 150:-/person

Heldagen ser annars ut så här: vi börjar med guidad tur, därefter lunch och praktiskt prova på efter lunch. Då blir priset  ytterligare 350:-/person, alltså totalt 500:- för heldagen inklusive lunch och fika.

Denna dag är en omfattande introduktion till lerbygge, du får inblick i och ser exempel på många olika byggtekniker och tillvägagångssätt. Du får tips och får inblick hur det går om det blir fel! En omväxlande dag med mycket matnyttigt t.ex. för den som går i funderingar om att bygga med lera!

Föranmälan liksom inför alla våra aktiviteter: Klicka här för att anmäla dig via ett formulär där vi frågar bl.a. om dina matintoeleranser och vilken dag du vill komma och sånt´ 😉  Om du vill fråga oss om något utan att anmäla dig kan du skriva på kontaktformuläret här till höger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


5 + 9 =